top of page

Confidențialitate

Informațiile furnizate către SEVEN SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (formular de contact), conform legilor în vigoare. SEVEN SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi. SEVEN SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Notă de informare privind protecția datelor personale

SEVEN SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui website și are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Datele dumneavoastră pot fi utilizate pe viitor în scopul efectuării operațiunilor de reclamă, marketing și publicitate și nu vor fi dezvăluite terțelor părți. Conform Legii nr. 677/2001 și Regulamentului nr. 679/2016 (GDPR), beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul  la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat și dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SEVEN SRL, strada George Coșbuc, nr. 30, Oltenița, cod poștal 915400, jud. Călărași sau la adresa de email contact@amenajari-din-sticla.ro.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și cerințelor Regulamentului 679/2016 (GDPR), site-ul www.usi-din-sticla.com.ro, administrat de SEVEN SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Pentru informații detaliate va rugăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate.

20%

DORMA LIGHT - Reducere 20% numai in luna februarie.

OFERIM TRANSPORT

SI MONTAJ LA CERERE

Promoții

​contact@amenajari-din-sticla.ro
telefon: 0740 683920

Contact info

bottom of page