top of page

SERVICII

BALUSTRADE DIN STICLA SECURIZATA

 

AMENAJARILE INTERIOARE CU STICLA SECURIZATA, ADUC  UN PLUS DE MODERNISM LOCUINTELOR SI SEDIILOR DE FIRMA.


BALUSTRADELE DIN STICLA CONSTITUE O PARTE IMPORTANTA A AMENAJARILOR INTERIOARE, ACESTEA REALIZAND UN MOD UNIC DE PERSONALIZARE A SCARILOR SAU PARAPETILOR DE PROTECTIE.

 

STICLA FOLOSITA LA EXECUTIA BALUSTRADELOR POATE FI DE TIP SECURIZAT SAU SECURIZAT SI LAMINAT. FOLIA DE LAMINARE ESTE DE TIP PVB ASIGURAND CLARITATE MAXIMA.
 

GROSIMEA STICLEI SE INCADREAZA IN INTERVALUL 12MM – 20MM IN FUNCTIE DE CERINTELE PROIECTANTULUI SI A DIMENSIUNILOR NECESARE FIECAREI LUCRARI IN PARTE.
 

PIESELE DE FIXARE A BALUSTRADELOR DIN STICLA SUNT REALIZATE DIN PLIN DE INOX SATINAT, FINISAJUL FIIND DE CALITATE  SUPERIOARA.

CABINE DUS STICLA SECURIZATA

 

PRINCIPALUL AVANTAJ AL CABINELOR DE DUS EXECUTATE DE FIRMA NOASTRA ESTE ACELA CA EXECUTAM INCHIDERILE DE LA DUSURI LA DIMENSIUNILE PERSONALIZATE PENTRU FIECARE CLIENT.
 

CABINELE DE DUS EXECUTATE DE FIRMA NOASTRA OFERA SUPRAFATA VITRATA MAXIMA, NU EXISTA RAME SAU MONTANTI, ASPECTUL  FIIND UNUL MODERN SI PRACTIC IN ACELASI TIMP.
 

STICLA FOLOSITA ESTE DE TIP FLOAT CLEAR 8MM SLEFUITA, SECURIZATA, TRATATA ANTICLACAR.
 

FERONERIA ESTE FURNIZATA DE CATRE DORMA (GERMANIA), AVAND O CALITATEA NET SUPERIOARA FATA DE ALTI FURNIZORI DE PE PIATA. FINISAJUL FERONERIEI ESTE DE TIP CROM LUCIOS, SUPRAFATA FIIND TRATATA SPECIAL SA REZISTE IN SPATII UMEDE.PERETII CABINEI DE DUS POTI TRANSPARENTI SAU POT FI MATUITI PRIN SABLARE PARTIALA SAU INTEGRALA

PLACARE CU STICLA COLORATA

 

DESIGN MODERN SI PRACTIC. PLACAREA CU STICLA COLORATA ESTE UN TREND IN AMENAJARILE INTERIOARE  CU STICLA, ACEASTA INLOCUIND CU SUCCES FAIANTA DIN BUCATARII SI BAI, FIIND MULT MAI PRACTICA SI MAI IGIENICA.


STICLA UTILIZATA POATE FI DE TIP FLOAT CLEAR SAU ULTRACLEAR IN FUNCTIE DE CULOAREA DORITA, GAMA DE NUANTE FIIND CONFORM PALETAR RAL.


GROSIMEA STICLEI POATE SA FIE DE 4MM SAU 6MM IN FUNCTIE DE DOMENIUL DE UTILIZARE SI DE DIMENSIUNILE CERUTE DE FIECARE APLICATIE IN PARTE.


PENTRU ASIGURAREA REZISTENTEI TERMICE SI MECANICE STICLA ESTE DE TIP SECURIZAT.

 

GAMA DE ADEZIVI UTILIZATI PENTRU LIPIREA STICLEI COLORATE SUNT DE TIP NEUTRAL SI TRANSPARENT PENTRU A NU INTRA IN REACTIE CHIMICA CU STRATUL DE VOPSEA APLICAT PE STICLA.

20%

DORMA LIGHT - Reducere 20% numai in luna februarie.

OFERIM TRANSPORT

SI MONTAJ LA CERERE

Promoții

​contact@amenajari-din-sticla.ro
telefon: 0740 683920

Contact info

bottom of page