top of page

DESPRE NOI

SEVEN SRL ofera solutii pe piata amenajarii cu produse din sticla din Romania de peste 10 ani. Suntem specializati in compartimentari cu sticla, placari cu sticla colorata, cabine de dus din sticla securizata, balustrade si scari din sticla securizata, copertine si pardoseli si usi din sticla, batante, glisante, armonica, pliante, colorate sau sablate.

PARTEA ESTETICA
Folosind sticla ca separator, aceasta ii va permite persoanei din spatiul inchis sa vada de cealalta parte a barierei oferindu-i insa o protectie fizica fata de conditiile de afara.
Cu alte cuvinte sticla ne ofera perspectiva de afara in timp ce beneficiem de conditiile din spatiul inchis, practic cate putin din ambele spatii. Din punct de vedere estetic nimic nu se compara cu sentimentul de atingere calda si stralucire naturala a unei raze de soare atunci cand esti intr-un spatiu inchis.

PARTEA PRACTICA
Sticla mareste schimbul de lumina intr-o camera. Permitand accesul luminii soarelui din exterior se reduce considerabil nevoia de lumina artificiala intr-un spatiu inchis. In acelasi timp, folosind separatoare din sticla la interior, se reduc suprafetele umbroase crescand practic suprafata spatiului functional.
Sticla se intretine usor, nu se pateaza si nu acumuleaza particule de praf asa cum fac alte materiale. Tot ce are nevoie este doar stergerea periodica cu un lichid de curatat. Ea nu se deterioreaza atunci cand este expusa umezelii si nu este expusa daunatorilor, asa cum este lemnul.Va invitam sa vizitati si site-ul partener www.amenajari-din-sticla.ro.

20%

DORMA LIGHT - Reducere 20% numai in luna februarie.

OFERIM TRANSPORT

SI MONTAJ LA CERERE

Promoții

​contact@amenajari-din-sticla.ro
telefon: 0740 683920

Contact info

bottom of page